به وبسایت موسسه زبان آموزان پیشرو خوش آمدید
آموزش خصوصی، حضوری و آنلاین
زبان انگلیسی سخت است؟

زبان انگلیسی سخت است؟

در حال حاضر، میلیون ها و یا حتی میلیاردها نفر در سرتاسر دنیا مشغول یادگیری و ارتقای سطح زبان انگلیسی خود هستند. همین امر، زبان انگلیسی را تبدیل به یکی سه زبان پرکاربرد دنیا کرده است. بسیاری از این زبان آموزان، از سنین کودکی و یا در بزرگسالی، در کلاس های مختلف آموزش زبان ثبت نام می کنند. اما الزاماً همه آن ها به همان اندازه ای که توقع دارند، در این مسیر موفق نمی شوند.

آیا یادگیری زبان انگلیسی سخت است؟

برخی از این زبان آموزان نیز بر این باورند که این زبان سخت ترین زبان دنیا است. آن ها عمدتاً علت دشواری این زبان را spelling غیرقابل پیش بینی و دستور زبان چالش برانگیز آن می دانند. از این رو، در ادامه به دنبال ویژگی هایی از زبان انگلیسی هستیم که سبب می شود برخی از زبان آموزان تصور کنند یادگیری زبان انگلیسی سخت است. با موسسه زبان آموزان پیشرو بعنوان مرکز آموزش خصوصی زبان انگلیسی همراه باشید.

همه چیز، الزاماً منطقی نیست!

اگر به عنوان یک غیر انگلیسی زبان به نحوه جمله بندی و مکالمه انگلیسی زبانان بومی توجه کنید، متوجه می شوید که در بسیاری از موارد، عملاً بسیاری از قواعد زبانی را رعایت نمی کنند و شناخت ساختار جملات آن ها بسیار گیج کننده می شود. این موضوع به خصوص زمانی که در حال فراگیری انگلیسی هستید و برای تمرین به سراغ انگلیسی زبان های بومی می روید، خیلی پررنگ تر می شود. چرا که بسیاری از کلید واژه هایی را که در حین مکالمه می شنوید، هیچ شباهتی به آن چه در کلاس درس و یا کتاب های آموزش زبان دیده اید، ندارند!زبان انگلیسی سخت است؟

برای مثال، جمله “I get up and put my clothes on” برای کسی که به اندازه کافی در زبان انگلیسی مهارت پیدا نکرده، تا حدودی سردرگم کننده به نظر می رسد. چرا که در این جمله استفاده از واژه “stand up” ، حس بهتری را نسبت به استفاده از واژه “get up” منتقل می کند. همچنین، وقتی برای لباس پوشیدن، از فعل “put on” استفاده می شود، انتظار می رود که برای لباس درآوردن هم از فعل “put off” استفاده شود. اما در عمل، برای لباس درآوردن باید از “take off” استفاده شود. از سوی دیگر، برخی افعال نیز در این زبان وجود دارند که خارج از جمله، هیچ معنای خاصی را نمی رسانند و معنای آن ها کاملاً تابع محل به کارگیری آن هاست. از جمله این افعال، می توان “set off” را نام برد.

قواعدی که چندان سفت و سخت نیستند!

زبان انگلیسی نیز مانند بسیاری زبان های دیگر، سرشار از قواعدی است که استفاده از دستور زبان و یا spelling آن را کنترل می کنند. اما متأسفانه تقریباً هیچ قاعده ای در این زبان وجود ندارد که مثال نقض و یا راه حلی برای رعایت نکردن آن وجود نداشته باشد!

یک نمونه از قواعدی که مثال های نقض فراوانی دارد، قانون spelling واژگانی است که شامل “ei” یا “ie” هستند. طبق این قانون، “I” قبل از “E” باید مورد استفاده قرار گیرد، مگر زمانی که بعد از “C” باشد. البته هرچند این قاعده در مورد برخی واژگان مانند “friend”، “fierce” و “believe” کاملاً درست است، اما کلماتی مانند “receive”، “ceiling”، “receipt”، “weird” و “science” نیز وجود دارد که این قاعده را رعایت نمی کنند.

انگلیسی زبانان گاهی به صورت حسی به چیدمان کلمات می پردازند

از سوی دیگر، قواعدی که نحوه چیدمان کلمات در جملات را تعیین می کنند نیز آنچنان ظریف و با جزئیات هستند که توضیح و به کارگیری آن ها خیلی سخت می شود. جالب است بدانید که انگلیسی زبانان بومی، اکثراً چندان از این قواعد مطلع نیستند و تنها به صورت حسی کلمات را به گونه ای در جمله قرار می دهند که فرم صحیحی به خود می گیرد.

برای مثال، عبارت “an intriguing little story” نسبت به عبارت “a little intriguing story” ترجیح داده می شود. علت آن صرفاً این است که از نظر انگلیسی زبانان بومی، عبارت اولی، بهتر به نظر می رسد. این در حالی است که عبارت دوم از نظر دستور زبان هیچ مشکلی ندارد، اما عملاً کنار گذاشته می شود و به کار نمی رود.

عادت کردن به این نکات ظریف و استثنائات فراوان که در به کارگیری قواعد وجود دارد، شاید در ابتدا کار سختی به نظر برسد. به خصوص برای کسانی که قصد دارند که زبان انگلیسی را به صورت کاملاً اصولی بیاموزند، این استثنائات یک کابوس واقعی است! بنابراین، توصیه که می شود که حداقل در مراحل اولیه یادگیری زبان انگلیسی، برای استفاده و spelling واژگانی که به تازگی با آن ها  آشنا شده اید، چندان به قواعدی که تا آن زمان فراگرفته اید، اعتماد نکنید!

کلمات به ظاهر مترادف، همیشه یکجورعمل نمی کنند

در انگلیسی، کلمات زیادی وجود دارد که ظاهراً یک معنی را منتقل می کنند. با مراجعه به یک فرهنگ لغات، می توانید گروه های متعددی از کلمات مترادف را پیدا کنید. هرچند شاید این طور به نظر برسد که می توان در تمام شرایط، این کلمات به ظاهر هم معنی را به جای هم به کار برد، اما در عمل این طور نیست. چرا که کلمات هم معنی، معمولاً تفاوت های اندکی با هم دارند که بر روی نحوه کاربرد آن ها تأثیر می گذارد.

از کلمات مترادف در هر جمله ای نمی توان استفاده کرد!

از سوی دیگر، کلمات انگلیسی معمولاً چندین معنی دارند. همین موضوع می تواند سبب می شود که بسیاری از زبان آموزان کلماتی را در جایگاه های کاملاً اشتباهی به کار ببرند. برای نمونه، عبارات “watch television” یا “see a film” کاملاً صحیح هستند. اما هیچ وقت نباید از عبارت “see television” در جمله استفاده کرد.زبان انگلیسی سخت است؟

همچنین به عنوان یک مثال دیگر، شما مجازید که بگویید: “I received a gift” اما به کار بردن جمله “I welcomed a gift” کاملاً اشتباه است. هر چند این جمله از نظر لغات، هر دو یک معنی را منتقل می کنند، اما از نظر کاربرد در جمله، واژه “welcome” مناسب این جمله نیست.

 

چگونه این عبارات را تلفظ کنیم؟!

درست به همان اندازه ای که نحوه spelling و همچنین معنای کلمات می توانند گمراه کننده باشند، تلفظ کلمات و لغات هم می تواند باعث پیچیدگی روند یادگیری زبان انگلیسی شود.

بسیاری از کلمات در زبان انگلیسی وجود دارد که بدون شنیدن آن ها، به سختی می توان تشخیص داد که نحوه تلفظ درست آن ها چگونه است. به عنوان نمونه، واژگانی که در انتهایشان، ترکیب یکسانی از حروف را دارند، جزو مواردی هستند که تلفظ آن ها همیشه با چالش مواجه است. چرا که تلفظ آن ها ممکن است مشابه و یا کاملاً با هم متفاوت باشد.

به عنوان نمونه، واژگان “though” و “rough” را در نظر بگیرید. هر دوی این کلمات به شیوه ای مشابه تلفظ می شوند: “tuff” و “ruff”. اما مثال هایی نیز وجود دارد که این تشابه اصلاً در مورد آن ها ملاحظه نمی شود. واژگان “bough” و “through” جزو این کلمات هستند که به ترتیب به صورت “bow” و “throo” تلفظ می شوند.

بسیاری از کلمات نیز در زبان انگلیسی وجود دارد که نیازی نیست که حرف اول آن ها را تلفظ کنید. کلماتی مانند “knife”، “knob” و “gnome” از این میان اند. از سوی دیگر، اگر قصد دارید که یکی از لهجه های مربوط به UK را فرابگیرید، باید آماده شنیدن تلفظ های عجیب و غریب تر نیز باشید.

همچنین در این مناطق، انتخاب کلمات مناسب برای کاربرد در جمله نیز می تواند تا حدود زیادی متفاوت باشد. برای مثال، بسته به این که شما در کدام منطقه در UK قرار دارید، یک کلمه می تواند معنی و تلفظ خاص خود را داشته باشد. حتی با یک سفر از شمال انگلستان به جنوب این کشور نیز می توانید متوجه طیف گسترده تلفظ ها و معانی کلمات انگلیسی در این مناطق شوید. 

وجود اصطلاحات عجیب و شگفت انگیز

زبان انگلیسی دارای سابقه طولانی است و در طی قرن ها توسعه پیدا کرده است. این روند گسترش زبانی سبب شده است که عباراتی تولید شود که در مکالمات روزمره برای بیان منظورهای مختلف به صورت کوتاه به کار می روند. این عبارات که به “idioms” معروف شده اند، درست به همان اندازه که سبب راحتی مکالمات توسط انگلیسی زبانان می شود، برای کسانی که به تازگی با این زبان آشنا شده اند، می تواند بی معنا و حتی گمراه کننده باشد.زبان انگلیسی سخت است؟

برای نمونه، بد نیست که کمی در مورد معنی اصطلاحات مقابل پرس و جو کنید:

“It’s raining cats and dogs”، “turn a blind eye”، “fat chance”، “once in a blue moon”. جالب است بدانید که حتی خود انگلیسی زبانان بومی هم ممکن است که به درستی ندانند که ریشه این اصطلاحات از کجا می آید و تنها با توجه به تجربه زبانی، از آن ها استفاده می کنند.

آیا واقعاً یادگیری زبان انگلیسی دشوار است؟

با توجه به مطالبی که در بالا ذکر شد، ملاحظه می شود که نکات و ریزه  کاری های زیادی وجود دارد که سبب پیچیدگی و چالش برانگیز شدن یادگیری زبان انگلیسی می شود. اما با این وجود، با داشتن تمرین کافی، صبر و همچنین استفاده از افراد باتجربه، یادگیری این زبان می تواند تبدیل به یکی از تفریح های روزانه شما شود. البته، در مورد صرف زمان کافی برای تمرین و صبوری در فرایند یادگیری، تنها کسی که می تواند به شما کمک کند، خودتان هستید. اما تمرین و صبر، بدون استفاده از تجربه کسانی که قبلاً این مسیر را بارها طی کرده اند، الزاماً نتیجه خوبی به دنبال ندارد. بنابراین، برای رفع این کمبود، مدرسان مجرب ما در تمام مراحل یادگیری زبان انگلیسی در کنار شما خواهند بود.

پس اگر به طور جدی به دنبال فراگیری زبان انگلیسی و یا ارتقای سطح زبان انگلیسی خود و استفاده از روش تدریس خصوصی زبان انگلیسی هستید و همچنین از امتحان روش های مختلف خسته شده اید، همین امروز با موسسه زبان آموزان پیشرو تماس بگیرید. راه های ارتباطی ما در پایان همین صفحه درج شده است.

منبع: newcollegegroup

۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناس