به وبسایت موسسه زبان آموزان پیشرو خوش آمدید
آموزش خصوصی، حضوری و آنلاین
تدریس خصوصی زبان انگلیسی

راهنمایی برای تدریس زبان انگلیسی

چگونه تدریس زبان انگلیسی را شروع کنیم؟ تعداد زیادی از افراد هستند که دانش و تخصص در زبان انگلیسی را دارا هستند ولی نحوه تدریس زبان انگلیسی و کسب درآمد از آن را نمی دانند. همان طور که می دانید زبان انگلیسی شامل چهار مهارت خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن است و یک مدرس زبان انگلیسی باید پیشرفت و یادگیری زبان آموزان را در هر چهار مهارت در نظر داشته باشد. اگر یکی از مهارت ها نادیده انگاشته شود زبان آموز در سطح های بالا ضعف هایی خواهد داشت و حتی روی مهارت های دیگر هم تاثیر سویی خواهد گذاشت. در این مقاله راهنمایی برای تدریس زبان انگلیسی را آماده کرده ایم و قدم های آغازین برای شروع کار تدریس خصوصی زبان انگلیسی را بیان خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

گام های شروع تدریس زبان انگلیسی

گام اول: ابزار آموزشی داشته باشید

برای یادگیری زبان انگلیسی، کتاب و ابزارهای آموزشی زیادی وجود دارد و بهتر است برای آموزش کتابی را که بیشترین تسلط را به آن دارید انتخاب نمایید و پس از آن کتاب هایی که کاربردی هستند را آموزش دهید.

گام دوم: انتخاب روش های نوین برای تدریس

روش های نوین با کارایی بیشتر برای تدریس خصوصی زبان انگلیسی وجود دارند که با یک جستجوی سریع می توانید در اینترنت آنها را مشاهده کنید. این روش ها از جذابیت بهتری برای زبان آموزان برخوردارند و از طریق آنها یادگیری آسان تر می گردد.

گام سوم: انتخاب روش آموزش با توجه به شخصیت و یادگیری هر شخص

روش یادگیری و فرا گرفتن مطالب در هر شخصی متفاوت است و اگر روش تدریس زبان انگلیسی به هر فرد را مطابق شخصیت و میزان یادگیری او انتخاب کنید، می توانید کارایی کلاس درس و یادگیری زبان آموز را بالا ببرید.

گام چهارم: زبان پویاست بنابراین یادگیری را متوقف نکنید

به عنوان یک مدرس زبان باید همیشه اطلاعات و دانش زبان خود را به روز و آپدیت کنید. از آخرین اخبار در رشته کاری خود و اصطلاحات جدید زبانی که شاید در کتاب ها نیز وجود ندارند مطلع باشید و از مثال های روز و جدید برای تدریس استفاده کنید.

گام پنجم: مشکلات تدریس خودتان را بشناسید

نظر زبان آموزان را در مورد نحوه ی تدریستان بپرسید و مطابق با خواسته و نیاز زبان آموز تدریس زبان را انجام دهید. در واقع خودتان را جای زبان آموز تصور کنید و ببنید نحوه ی تدریستان را دوست دارید و با این روش زبان را می فهمید.

از چه کتاب هایی برای تدریس زبان انگلیسی بهره ببریم؟

در رابطه با آموزش زبان انگلیسی کتاب های زیادی وجود دارد و سالانه کتاب های جدیدی هم از طرف انتشارات خارجی مختلف مثل Pearson Longman, Cambridge, Oxford و غیره معرفی می شود اما در حال حاضر کتاب های زیر در موسسه های مختلف زبان تدریس می شوند.

Top Notch, English Result, World English, Cutting Edge, Interchange,American English File

مواردی که اشاره شد از مهم ترین کتاب هایی هستند که در موسسه  ها تدریس می شوند البته کتاب های دیگری هم هستند که توسط برخی مدرس ها تدریس می شوند.

راهنمایی برای تدریس لغت در زبان انگلیسی

  • از عکس یا ویدئو مربوط به هر لغت برای تدریس آن استفاده کنید.
  • تصویر یا ویدئو را به زبان آموز نمایش دهید و تلفظ کلمه را بیان کنید و از آنها بخواهید آن را تکرار کنند.
  • می توانید از ماکت یا جسم واقعی کلمه ای که می خواهید آموزش دهید بهره بگیرید.
  • می توانید لغات را شبیه دیکشنری ولی آسان تر برای زبان آموزان تشریح کنید.

راهنمایی برای تدریس گرامر

  • از حساس ترین آموزشها در زبان انگلیسی تدریس گرامر است و باید برای تدریس آن خلاق باشید.
  • برای تدریس گرامر می توانید از عکس، ویدئو، ابزارهای آموزشی و شخص خودتان استفاده کنید. برای مثال برای آموزش حال استمراری می توانید راه بروید و از زبان آموز بپرسید what am I doing? و اگر پاسخ درست دادند آنها را تشویق کنید و اشتباهاتشان را تصحیح نمایید.

نکات کلی برای تدریس زبان انگلیسی

  • در کلاس درس هیچگاه فارسی حرف نزنید. این اشتباهی است که برخی از مدرسان در کلاس درس انجام می دهند و صدمات زیادی به روند یادگیری زبان آموزان وارد خواهد کرد. اجازه بدهید زبان آموزان بیشتر از شما در کلاس درس حرف بزنند.
  • در کلاس های گروهی برای همه ی زبان آموزان وقت بگذارید و به همه اجازه صحبت کردن بدهید.
  • در هنگام تدریس و در کلاس درس لبخند را فراموش نکنید. این کار باعث میشود رابطه تان دوستانه تر شود و یادگیری برایشان آسان تر شود.
  • به همه ی اشتباهات از طرف زبان آموزان واکنش منفی نشان ندهید زیرا با این کار اعتماد به نفس زبان آموزان را از بین خواهید برد. فقط به اشتباهاتی که مربوط به درس همان روز و پایه ای است واکنش نشان دهید.

معلم خصوصی زبان انگلیسی حرفه ای

ویژگی های یک معلم زبان انگلیسی حرفه ای

ویژگی های یک معلم حرفه ای در داشتن دانش زبانی، دانستن نکات مختلف گرامر، اخذ مدرک بالاتر و … خلاصه نمی شود و یک معلم حرفه ای دارای ویژگی هایی بیشتر از موارد ذکر شده است که عبارتند از:

  • خلاقیت

اگر معلم خلاق باشد، کلاس درس او از یکنواختی در می آید و زبان آموزان در مباحث کلاس شرکت می کنند و یادگیری شان بیشتر خواهد شد. در واقع معلم خلاق در کلاس درس شگفتی ساز است. آلبرت اینشتین می گوید: تخیل مهم تر از دانش است. یادگیری و پیشرفت زبان آموز فقط از راه آموزش ممکن می باشد ولی بدون تخیل، آموزش یک فرایند باز تولید فکری دانش از معلم به زبان آموز است. قبل از آموزش باید مهارت هایی مثل تخیل که دانش آموز را به سمت پیشرفت هدایت می کند توسعه داد. بنابراین معلم خلاق با قدرت تخیل قوی می تواند هر زبانی را به شیوه ای جذاب و کاربردی آموزش دهد و روش های جدید و خلاقی را برای تدریس به کار ببرد.

  • نوآوری

معلمی که نوآوری دارد مسیر نوینی را برای تدریس انتخاب می کند و از همان روش های متداول قدیمی استفاده نمی کند و زبان آموزان طرفدار معلمینی هستند که نوآوری دارند. نوآوری به معنای شروع تغییر و معرفی ایده های نوین، منحصر به فرد بودن، از مسیر متداول آموزشی خارج شدن، روشهای جدید را انتخاب کردن و همیشه به روز بودن است. و همه ی این موارد باید در جهت بهتر کردن تدریس و بالابردن یادگیری در زبان آموزان به کار گرفته شود.

  • داشتن توانایی ارتباط متقابل

معلم حرفه ای با توانمند ساختن زبان آموزان و کمک به بهبود مهارت های ارتباطی، زبان انگلیسی را به بهترین نحو تدریس می کند. با ایجاد انگیزه در زبان آموزان و فراهم ساختن فرصت هایی برای ارتباط متقابل از طریق فعالیت های سرگرم کننده، تدریس را انجام می دهد. با توجه به تحقیقات سطح یادگیری در کلاس های زبانی که در آن زبان آموزان با هم به تمرین و گفتگو می پردازند و به صورت گروهی تمرین می کنند، بسیار بالاتر از بقیه کلاس هاست.

  • داشتن قدرت تفکر مستقل

قدرت تفکر مستقل یعنی فرد بتواند به صورت تکی بدون اینکه فرد دیگری بر روی اون تاثیرگذاشته باشد، فکر کند. “در یک جهان که دانش هر لحظه در حال گسترش است، داشتن قدرت تجزیه و تحلیل بالا در چنین جهانی حیاتی است.”  معلم باید به زبان آموزان کمک کند تا تفکر مستقل خود را توسعه دهند. قدرت تفکر مستقل به معنای تنهایی فکر کردن، انتقاد کردن از آنچه می بینید و می شنوید، بالابردن اطلاعات به وسیله ی پرسش و مطالعه است. با به کارگیری این روشها معلم می تواند در هر رشته ای، ذهن زبان آموزان را به مسائل مختلف معطوف نماید.

  • داشتن روابط عمومی بالا

داشتن روابط عمومی بالا برای یک معلم موفق ضروری می باشد. انسان یک فرد اجتماعی میباشد و رابطه داشتن با فرد دیگر عامل موفقیت در دنیای امروزی است. بنابراین معلمی که چگونگی برقراری ارتباط با دیگران را می داند می تواند پله های موفقیت را طی کند. معلم هایی در زندگی کاری خود موفق می شوند که روابط عمومی خوب و مستحکمی با دانش آموزان خود داشته باشند.

Rate this post

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با کارشناس